Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szimpatikus Hitler! Ez gáz?

Szimpatikus Hitler! Ez gáz?

Figyelt kérdés

2012. febr. 12. 22:05
1 2 3
 21/25 /Anita_'94/ ***** válasza:
65%

Nekem is szimpatikus és egyáltalán nem érzem gáznak.

A ''sokmillió ártatlan áldozat'' meséjét meg tartsátok meg magatoknak...

2012. márc. 1. 11:51
 22/25 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó: látszik, mennyire primitív vagy. Ezzel rengeteg szegény szerencsétlen ember emlékét sérted meg.

Ja és általában egy ilyen gazember azoknak szimpatikus, akik rohadtul nem ismerik a történelmet, csak azt hiszik magukról.

2012. márc. 4. 20:47
 23/25 anonim ***** válasza:

ha mint történelmi személyiség szimpatikus akkor gáz:

alaposan és módszeresen elrontotta a dolgokat ( itt most racionálisan a gazdasági/hadászati témákról beszélek, a halottakkal folytatott számháborúsdit átugranám )

ha úgy általában a "gonosz/negatív" történelmi alakok szimpatikusak akkor viszont lehet hogy hozzásegítene a boldogabb élethez ha beszélnél a témáról egy pszichológussal

2012. márc. 15. 19:35
 24/25 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem gáz.nekem is szimpatikus :)

az áldozatok meséje tényleg nem valami vidám,de attól én még nyugodtan fekszek le éjjel aludni.igazából én Hitlerre sosem úgy gondoltam,mint valami elmebeteg állatra :)

csak egy kérdés: fiú vagy,vagy lán? :D

2012. ápr. 30. 17:04
 25/25 SenkixXx válasza:
Szerintem a 2. világháborúban a nyugat,pl. Brittek,Amcsik,Franciák...vagyis ugye a végső győztesek állították be magukat pozitívnak,pedig ők is éppen olyan kegyetlen mészárosok voltak mint a Németek.Én nem tudok olyan emberért rajongani, aki akár 1 embert is megölt.Ez egy őrült ideológia.
2012. máj. 30. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!