Nagyon unatkozom, kérdezel valamit?
Figyelt kérdés
vagy beszélgetünk?:D2012. febr. 12. 18:28
11/29 A kérdező kommentje:
xDD sajnos nem:(:D
2012. febr. 12. 18:50
12/29 anonim válasza:
Media pedig nem rossz, még én is akarok majd tanulni, 3 szakmát néztem ki amiket meg fogok csinálni. Szted milyen filmet toltsek le estére?
13/29 anonim válasza:
Miért nem vagy jó csaj? Mi a 3 legrosszabb tulajdonságod? :)
14/29 A kérdező kommentje:
az jó:)
hát nem tudom milyen fajtákat szeretsz gondolom ne valami csöpögős romantikus filmet mondjak:P de az elhajlási engedély az jó:D nem tudom miért ez jutott most eszembe.
2012. febr. 12. 18:52
15/29 anonim válasza:
Kevés olyan film van amit nem láttam. Am relatív, hogy ki jó csaj.
16/29 A kérdező kommentje:
mert túl vékony lábaim vannak annak ellenére hogy teszek ellene és nem tetszik az arcom.
a 3 legrosszabb tulajdonságom hát ez nehéz kérdés:d nagy a választékxD najóó nem. hát kinek mi a rossz de szerintem az hogy pesszimista vagyok,féltékeny típus(de nem úgy hogy irisz másokra),és értetlen vagyok
2012. febr. 12. 18:55
18/29 A kérdező kommentje:
de jóó:) ez kicsit elhamarkodott:d
amúgy hát vissza kell utasítsam:(:D
2012. febr. 12. 18:59
19/29 A kérdező kommentje:
amúgy az irisz=irigy akart lenni az előző írásomban:d
2012. febr. 12. 18:59
20/29 anonim válasza:
Xd akkor vicces lehetsz, ezek nem is rossz tulajdonsagok, max ha pesszimista vagy, de sok mindenki az. De ha van ok vidámságra hát legyünk vidamak. Most nekem sincs okom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!