Milyen volt a tegnap d. u. -d?
Figyelt kérdés
:)2009. jún. 3. 12:38
1/15 anonim válasza:
egész estig tanultam ...és most meg indulok vizsgázni:S
2/15 anonim válasza:
Én hazaértem, arra vártam, hogy a bátyám feltápászkodjon a net elől, mert meg akartam nézni az e-mailjeim. Erre vártam egy órát, na mondom akkor elmegyek fürdeni, hajat mosni. Mire engedem meg a vízem, addigra roha be, hogy ő is, ő is akar ám, mert mennie kell. Sietek a fürdéssel, gyorsan törölköző a hajamra, megyek ki, várok, várok, mikor megy fürdeni. Semmi. Mondom addig nézek tévét. volt megint kb fél óra, mire elment fürdeni és elment othonról. Estére odaültem a net elé, nézem a freemailt, éppen mire elküldtem volna az e-mailt, beszart a freemail, és nem is jött már be este...
Ennyit a tegnapi délutánomról... Jó shit volt.
3/15 anonim válasza:
en teljesen hulla voltam... nem tudtam bejutni az oviba a kislanyert, mert a kapunal be kell ütni egy biztonsagi kodot, haromszor az otthoni riszto kodjat nyomtam be, csak nem akart kinyilni. Ott hagytam a bölcsiben a kisfiu minden cuccat, vissza kellett mennem erte :S Jah, es arra ertem be az oviba, hogy a kicsi lany bepisilt, de ez egy ovonönek sem tünt fel :S :S de merges voltam (persze nem a leanyzora)
4/15 anonim válasza:
én egész délután a barátomnál voltam :)
5/15 Fecc válasza:
Tegnap nem volt órámm a suliban,itthon izgultam anyukámért akit műtöttek,estefelé elmentem fotózni:)
6/15 anonim válasza:
én a barátnőmmel mentem le vásárolni. Jó volt. Utána nála voltunk, és házidolgozatot írtunk.Összsségében egészen jó nap volt, de sajnos a délelőtt folyamán az osztálytársaimmal együtt kellett lennem, akik közül párat utálok, és ezért volt csak rossz. És neked kedves kérdező?
7/15 anonim válasza:
Palántáztam, füvet nyírtam egész nap. Este megfürödtem és elmentem dartsozni a barátaimmal, és csak két sört ittam!
8/15 anonim válasza:
Leginkább ültem a kanapén és figyeltem, ahogy az újdonsült kiscicáim ismerkednek a lakással és verekszenek... ezzel el voltam egy jópár órát, aztán szúnyókáltam egyet velük... (persze egyelőre tisztes távolból, nem összevissza ölelgetve, mert ki tudja most még mit hoztak magukkal idegenből :) )
9/15 anonim válasza:
szar. biofizika vizsgára tanultam.
10/15 anonim válasza:
A barátomnál voltam úgy 6-ig, de veszekedtünk.=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!