Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak vagy ne mondjak?

Mit mondjak vagy ne mondjak?

Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog hazudni, de azt mondtam, hogy valakit ismerek, egész jól, magyarán barátok vagyunk. Ezzel ellentétben a valóságban max köszönünk. Egy barátnőm beszélni akar vele, mert elég sokat beszéltem róla, de így kiderülne a hazudozásom. Idővel el mondanám neki, de még nem most. Hevesen tiltakozzak, hogy ne hívja fel, vagy mit csináljak? Egy nagy tragédia érte, azért szeretne vele beszélni.

2012. febr. 12. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Szóval inkább tovább kavarnád a szart, minthogy bevallanád az igazat, hogy nagyzoltál, és ezzel a téma le van zárva.

És azzal az ismerőssel meg beszélj előtte, hogy a barátnőd szeretne vele beszélni, így nem is fog rád haragudni, hogy hazudtál.

2012. febr. 12. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Most légy őszinte, most valld be a hazugságodat, később csak fokozódik a baj. Most még viszonylag egyenes derékkal kijöhetsz a helyzetből, később már csak csúszva-mászva. Ne légy gyáva! Most az őszinteséghez bátorság kell és egyenes ember.
2012. febr. 12. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem, ugyanis már nyakig benne vagyok.
2012. febr. 12. 11:31
 4/7 anonim válasza:
Szerintem is valld be neki, nyugodtan. Lehet hogy 1-2 napig mérges lesz, de inkább most mint hogy belerángasd a "barátod" is.
2012. febr. 12. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit szépítsük, jellemtelen vagy. Nem azért, mert nem mondtál igazat, hanem azért, mert még a következményét sem akarod vállalni a tettednek!
2012. febr. 12. 11:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, teljesen jogos. DE valaki válaszolna a kérdésre?
2012. febr. 12. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
19%
Semiképp ne mond meg az igazat, hazudj addig ameddig csak tudsz!!!
2012. febr. 12. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!