Elakadtam a Sims -ben! Itt mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
A Sims 2 Hajótörött krónikákban van egy fejezet, ahol párt kell választani. Van két jelöltem, mindkettővel elég jól ismerjük egymást. A választottat fel kell hívni telefonon és el kell vinni randira. Az egyik Sim viszont sosem veszi fel a telefont, mindig csak az üzenetrögzítője szól (létezik, hogy egész nap dolgozik?!), csak a Falu öbölben találkoztam vele néha. A másik Simnél nem történik SEMMI, ha a telefonra kattintok, élőben pedig már nem növekszik a kapcsolati szintünk. (Hozzáteszem nem enged sem puszit, sem cirógatást, sem semmi ilyet) Itt mit kell csinálni? S.O.S.2012. febr. 12. 09:24
1/2 Bence98 válasza:
Ha párt kell választani nyilván a fornyan forrásnál kell lenned. Azt a simet hívd el randira amelyiknek már nem növekszik a kapcsolatmutatója. Most az a feladatod hogy bújj vele össze. Ülj le arra padra ami a bárpult mellett van és kérd meg hogy üljön le melléd. Ezután válaszd az "összebújás" opciót. Sajnos azt nem tudom, hogy miért nem veszi fel ha fel szeretnéd hívni. De nekem se engedte meg a puszit se meg a cirógatást sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon nagyon köszi! :D Végre játszhatok tovább!
2012. febr. 13. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!