Valaki leírná pontosan mit tegyek tetóválás után?
Tegnap tetóváltam..
A tetóválóm azt mondta hogy a fóliát 1 óra után vegyem le, majd szappannal meg vízzel mossam meg, és azután kenjem be Bepanthennel. Ezt úgy éreztem h segít mert jól lenyugodott a bõröm. Viszont azt mondta éjszakára ne fóliázzam csak kenjem be kétszer 2 hétig mindennap. De elsõ éjszakán észre vettem h ez nem valami jó :/ Mert le dörzsölödik a krém, fáj mikor hozzá ér a takaró és szinte égett mikor felkeltem..
És ahogy észre vettem már varrasodik is, ez normális? 18 órája lett felvarrva.
#2/5
Szerinted tetoválás után eltudod dönteni bírod e vagy nem? Majd legközelebb felhívlak téged bíztos jós vagy. Miért nem írtál elöbb ha tudtad h kifogom ezt írni?
A két utolsó kommentnek köszönöm :) Sokat segítettek.
Mára teljesen tökéletes :) Fel volt dagadva vagy 3x nagyobbra mint a másik bokám, viszont most egyáltalán nem, lehet még a varrasodást is megúszom :D vallszeg amikor írtam ezt a kérdést akkor még csak a szint dobta le magáról és úgy látszott mintha varr lett volna :D
Köszikösziköszi :)
hopp, hiba az ez elözö válaszomba .
* A tetóválás elött eltudod dönteni... *
1.Ha kész a tetoválás,akkor egy kis vazelinnel bekened,a fólia csak azért jó,hogy ne ba.szd össze a ruhád azzal a szivárgó lével,ami a sebből jön,nem jó ha sokáigrajta van,mert befülledhet,be is gyulladhat
2.A varasodás természewtes,ha nem így lenne ,akkor szar tetkód lesz,ami kikopik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!