Ha e-mailben küldök egy cikket a Blikknek lehet hogy beteszik az újságba?
Figyelt kérdés
Írtam egy cikket,amit e-mailben szeretnék elküldeni a Blikknek,de nem tudom hogy egyáltalán újságba betesznek-e olyat amit olvasók írtak.2012. febr. 9. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ha az íráskészséged valóban jó és közlésre érdemes dolgokat fogalmazol meg, akkor
– írj nekik, le fogják kukázni olvasatlanul;
– írj nekik, le fogják kukázni olvasatlanul;
– írj nekik, le fogják kukázni olvasás után;
– írj nekik, közölni fogják, de név nélkül;
– írj nekik, közölni fogják, de név nélkül;
– írj nekik, közölni fogják névvel;
– írj nekik, közölni fogják, s meghívnak a csapatba.
2/5 anonim válasza:
Basznak majd fizetni...az tuti...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem is a pénz a lényeg most nekem, hanem hogy névvel tegyék be a cikket az újságba.
2012. febr. 9. 20:20
4/5 Napkiraly válasza:
eséltelen vagy, nem azért alkalmaznak egy rakat újságíróiskolát végzett polkorrekt kamuembert. Írj inkább blogot, azt lehet kiteszik az indexre
5/5 A kérdező kommentje:
Csak azért nem a netre akarom írni, mert onnan két kattintással lemásolhatja valaki, és utána nem tudnám bebizonyítani hogy én írtam.
2012. febr. 10. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!