Holnap, ki tart velem?
Figyelt kérdés
Ugyan ezt a kérdést már egyszer kiírtam de nem baj.Nem tudom honnan jött rám az elmebaj, hogy innen keressek túratársat, de hát, jobbat már nem tudok, mivel ismerettségi körömből senki nem jön.
Szóval, csütörtök délelőtt/délután ráérő, Budapesti/környéki, 18 év alatti jóemberek jelentkezését várom :D. Ha valakit érdekelne akkor írjon.
2012. febr. 8. 18:42
2/9 anonim válasza:
És hova kéne veled tartani? :D Mmint hova mennénk, ha már bemegyek pestre akkor jó előre letisztázni..
3/9 A kérdező kommentje:
Jajj ez a péntek...:D
Amúgy Budán a hegyekbe valahova, ha nem csak én megyek akkor nem csak rajtam múlik. Szóval ezt még meglehet beszélni.
2012. febr. 8. 19:04
4/9 anonim válasza:
De ha más alkalommal is van kedved, kérdezz csak meg nyugodtan, nekem máskor is jó lehet hét közben (első voltam).
5/9 anonim válasza:
2. vagyok, és igazából én szívesen mennék de a péntek nekem nem jó csak a hnap. :D
6/9 A kérdező kommentje:
ma 19:06
Köszönöm, kedves tőled. Akiket ismerek azok szinte mind ilyen egész nap otthon ülősek.
ma 19:26
Ezt most nem értem, mert holnapról van szó.
2012. febr. 8. 19:28
7/9 A kérdező kommentje:
A péntek az más miatt jött szóba. Holnapra tervezem a mászkálást.
2012. febr. 8. 19:31
8/9 A kérdező kommentje:
Na jó, sehogysem akar összejönni ez a csütörtök dolog. Tényleg átteszem péntekre
2012. febr. 8. 22:58
9/9 A kérdező kommentje:
Na, hát végül akkor holnap (pénteken) valaki?
2012. febr. 9. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!