Van (volt) gyerekszobad?
Nekem nagyon sokáig nem volt. akkoriban anyuval és nővéremmel voltunk egy szobában.
Kb 18 éves voltam, mire végre lett külön szobám. De most meg már 22 évesen lassan ki is repülök a családi fészekből... Szóval nem sokáig volt.
nekem sincs sajnos én hugommal vagyok egyszobában
pedig mindig is az volt az álmom hogy legyen egy saját szobám:( de nem jött össze soha
most 21 vagyok mennék már párommal sztnénk összeköltözni dehát se munka se pénz:(
régebben bátyámmalvolt közös gyerelszobánk,majd utána neki saját,mire én öccsémmel lehettem egy szobában és bár 7x költöztünk azóta,mindig vele kell osztoznom.Régebben nem volt olyan nagy gond de 17 évesen fsz kivan már vele./szekrénnyel van elválsztva..
és neked kérdező?
Nekem lehetett volna, mivel anyukammal ketten 3 szobas lakasba eltunk de en mindig vele aludtam:)) 15 eves koromba ereztem azt, hogy most mar ideje atkoltozni az egyik ures szobaba:))
A lanyommal is sokaig egy szobaba aludtunk de a parommal miutan ossze koltoztunk egyertelmu, hogy mar nem alszok a lanyommal, csak ha a parom nincs ejszaka itthon, ami nagyon ritka :))
Amugy mindenkinek nagyon koszonom a valaszat!
32/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!