Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem indul a Sims 2 :[ Mit tegyek?

Nem indul a Sims 2 :[ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Felraktam a Sims 2-t, de mikor elindítanám, ez a szöveg ugrik be: Kérjük ellenorizd, hogy a The Sims 2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az OK-t az alkalmazás újraindításához.

2012. febr. 7. 21:43
 1/8 Randy Orton ***** válasza:
Gondolom kalóz és be kel KREKKELNI
2012. febr. 7. 21:49
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs crack mappa :S
2012. febr. 7. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Vedd meg.
2012. febr. 7. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy dobok PC játékra ki pénzt... :D
2012. febr. 8. 00:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Becsületesebb úton járnál, ha jogtiszta példányod lenne :(
2012. febr. 8. 07:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom :D de hát így jártak :P a letöltés az egyetlen amiért nem kérnek pénzt, ha bár van sok olyan is... :/
2012. febr. 10. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Google a barátod. Beírod hogy Sims 2 crack. Letöltesz egyet, és bemásolod a Game/Bin mappába, rákérdez felülírod-e az eredeti fájlokat, és nyomj rá igent. Ezután jónak kell lennie.
2012. febr. 11. 19:29
 8/8 anonim válasza:
Nekem eredeti van és ugyan ezt írja ki! Van ötletetek mit tehetek? Már próbáltam újra telepíteni ,de semmi változás ,amikor elindítanám hiba üzenet és az Egyetemes kiegészítő lemezét kéri. Segíítsségg :(
2012. dec. 9. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!