Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudom leszedni a...

Miért nem tudom leszedni a wow pachet?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hete új pach van a wow on. nem tudom vmiért letölteni ,pedig még nemrég gond nélkül játszottam. ezt az üzenetet írja ki a gép: your game installition damaged.please run repair. végig futattam a repairt is és azt ita ki hogy semmi gond nincs... ha nem muszály nem szeretném újra telepíteni az egész játékot mert az rengeteg idő.valaki nem tudja mi a baja?
2012. febr. 7. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
a patch-re kell hajtanod, de miért nem tudod letölteni?
2012. febr. 7. 19:53
 2/8 A kérdező kommentje:
elkezdi leszedni és utána és kb 2 perc mulva ezt irja ki : your game installition damaged.please run repair. majd abba hagya a töltést is
2012. febr. 7. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:

há' de akkor ott már történik valami más is, nem értem...

én ha letöltöm, akkor letöltöm, mentem..

nem indul el semmi amíg el nem indítom, a patch sem különb..

a böngészőből csináltad, vagy a játékot elindítva, mert akkor a blizzardot sem értem..

2012. febr. 7. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:
A JÁTÉKOT indítanám el.. elkezdi szedni a pachet és kiirja ezt. aztán már nem szedi.
2012. febr. 7. 20:05
 5/8 A kérdező kommentje:
az a baj játszani se tudok amég nem szedi le a pachet
2012. febr. 7. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:

az biztos hogy nem tudsz, mivel a szerveren lévőnek meg a gépeden lévő verziónak egyeznie kell..

A játékot ne indítsd el. Böngészőn lépj be az accountoddal a honlapjukra, úgy szedd le a frissítést. Futtasd le. Utána indítsd el a játékot.

A játékból patchelést azért nem is értem, mert olyan mintha menet közben akarnál kereket cserélni

amúgy én is wowoztam, de 2 hónap alatt meguntam.. :) mondjuk én nem az eredetin, pénzt nem adok érte

2012. febr. 7. 20:10
 7/8 A kérdező kommentje:

de eredetin, úgy van, hogy amikor megnyitom csak magát a wow

ot mielőtt megtudnám nyomni a play gombot elötte leszedi amit éppen kell ha van valAMI frissítés. ezt mindig megcsinálja magától. csak most vacakol velem. de akkor megpróbálom leszedni onnan . köszi

2012. febr. 7. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
értem, meg nem is vetettem el a dolgot, próbáld emígy.. mivel úgy nem megy.. :) sok sikert
2012. febr. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!