Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztalt már valaki hasonlót?

Tapasztalt már valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
Elvesztettem az Édesanyámat hasnyálmirigyrákban rettenetes halála volt, nehéz volt átvészelnem. Van egy kislányom aki Anyám halálakor másfél éves volt. Furcsa dolgok történnek mert a kislányom nagyon hasonlít az Anyura minden mozdulata, szinte az összes jellegzetes emberi vonása rá hasonlít, mintha benne született volna ujjá. Nem szoktam hinni az ilyesféle dolgokban, de sokszor ledöbbenek a most 2 éves gyermekemen. Mindenre emlékszik a mama dolgaira, kiválassza a tisztálkodási szereit és állandóan a nyakát simogatja ahogy Ő szokta. Van valakinek hasonló tapasztalata? Lehet hinni az ilyesmiben?

2012. febr. 7. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Vidiripi

A lányod örökölte a nagyszülei génkészletének egy részét. Nincs ebben semmi fura. Szokták azt is mondani hogy kiköpött anya ,apja, nagyapja s nagyanya.

Nincs ebben semmi misztikum.

2012. febr. 7. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogyne, a tibetben ezt Tulku-nak hívják.

Például ilyen a Dalai láma is, aki újraszületik. Sokszor több jelölt is van, de egy kiválasztási procedúra alkalmával (ami személyes tárgyak és emberek felismerése, eseményekre való emlékezés) döntenek, hogy melyik gyermek az.

Olyanról viszont nem hallottam, hogy valaki a gyerek születése után vándoroljon új testbe, vagy kilökje a régit, (lélekcseréről viszont igen) viszont a halál olyan rejtélyes, hogy kizárni semmit sem lehet.

2012. febr. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!