Hogyan tudnék bejutni valamelyik börtönbe?
huuu ez engem is nagyon érdekel,ha van valami irj.
jo köszi.
Szia!
Nem tudom hova valósi vagy. Én Debrecenben élek, és gyakorlaton a fiatalkorúak börtönében voltam. Mondjuk ez nem kimondottan börtön, viszont nagyon sok tapasztalatot lehet gyűjteni. Én azt javasolnám neked, hogy vedd fel az ottani igazgatóval a kapcsolatot, ahova be szeretnél "jutni", például neten keresztül. Írd meg neki, hogy mit szeretnél és hasonlók. Mutatkozz be röviden. Aztán ha úgy gondolják, hogy megvalósítható, akkor úgyis vissza fognak jelezni. Ha gondolod írj privit, elmesélhetek pár dolgot...:)
Remélem tudtam segíteni!
ha joghallgató lennél, mehetnél jó sokszor börtönlátogatásra
én volt így kb. hatszor, szerte az országban
ne hidd, hogy olyan nehéz bejutni látogatóként
persze csoportosan mennek joghallgatók
egyik tanszék (büntetőjogi vagy jogtörténeti) szervezi
meg kell adni adataidat és már lehet is menni megadott időpontban
ha bemész bármelyik jogi karra és nézelődsz faliújságon, láthatod mikor is mennek hová
ott biztos lesz kontakt személy (egyik joghallgató) akinél jelentkezni kell (telefon stb.)
iratkozz fel nála, add meg adatokat - nem hinném, hogy érdeklődne nagyon, hogy ott tanulsz-e...
:)
Köszönöm a válaszokat. Próbálkozom, de ahogy eddig látom elég esélytelennek tűnik.
Utolsó: esetleg tudsz tapasztalatokról írni?
10 03-as vagyok. Milyen tapasztalatokra gondolsz?
Érdekes, de én azt vettem észre, hogy ezek az emberek "félénkek", teljesen zavarba jöttek a jelenlétemtől..ami persze természetes. De nagyon zavarban voltak és amikor arről kérdeztem őket, hogy ki miért van bent, akkor volt aki úgy beszélt az életéről, mintha valaki másé volna..de volt olyan is, aki rettentően elérzékenyült..és volt aki igazából még felsem fogta, hogy éveket kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!