Valaki megtudná mondani hogy a Tv-ben mikor lesz újra a Csillagkapu sorozat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 19:44
1/6 anonim válasza:
Port.hu szerint:
VIASAT6: Kedd (Február 7.) 20:00
Kedd (Február 7.) 21:00
Szerda (Február 8.) 14:45 (ism.)
Szerda (Február 8.) 15:35 (ism.)
Kedd (Február 14.) 20:00
Kedd (Február 14.) 21:00
Szerda (Február 15.) 9:35 (ism.)
Szerda (Február 15.) 10:30 (ism.)
Csillagkapu
RTL II: Szerda (Február 8.) 23:35
Csillagkapu: Atlantisz (Stargate: Atlantis)
RTL II: Csütörtök (Február 9.) 0:30
Szerda (Február 15.) 23:50
Csütörtök (Február 16.) 0:45
2/6 A kérdező kommentje:
Kösszi de nekem sajnos nincs viasat 6-om és Axn-em :( Így arra lennék kiváncsi hogy a tv2-ön mikor lesz újra de azért köszi a választ!!!
2012. febr. 6. 21:19
4/6 A kérdező kommentje:
azt hol lehet mert én még nem találtam olyan helyet ahol le lehet tölteni :( megtudnád adni az oldal címét???
amúgy eddig a megavideon szoktam nézni de mióta az megszünt azóta már online sem tudom nézni...
2012. febr. 7. 14:24
5/6 ava87 válasza:
Ja ééértem :) Hát ja, a Megavideo megszűnése nekem is nagy érvágás :S Na most, én konkrétan ezt a sorozatot nem kerestem még, annyira az ilyenek nekem nem jönnek be, de szerintem tuti hogy fent van nagyobb torrent oldalakon.
6/6 LinuxPower válasza:
Gondolom teljes évadokat lehet venni DVD-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!