Hogyan lehet megtalálni egy ezüst gyűrűt?
Párom elvesztette az ezüst gyűrűjét, és az érdekelne hogy van e valami házipraktika amivel hamarabb megtalálnám?
Este levette a kezéről és magamellé rakta az ágyba...azóta nincs meg...kérlek segitsetek!Nagyon fontos lenne!!!!
????
Áldozz kakast krétakör közepén.
Hát a keresésen kívül nincs több ötletem.
Fogj egy másik ezüstgyűrűt, forogj a szobában csukott szemmel ott, ahol elvesztette, és mondd többször:
"Menj a társad mellé, keresd meg őt."
Aztán kicsit dobd el a gyűrűt, nyisd ki a szemed és nézd meg hova gurult.
Ha elsőre nincs meg, addig ismételd, amíg meg nem találod, vagy ezt is el nem veszíted.
Akkor jöhet a harmadik ezüstgyűrű.
A fémdetektor gondolom nem minősül simán házi praktikának.
Más megoldás meg nincs: keresni kell, elvégre ha valóban ott esett le, akkor ott is kell legyen valahol, nem szívódhatott fel.
Illetve de! Ha porszívóztatok azóta, akkor a porzsákot is érdemes ellenőrizni.
Köszi Palm a válaszod a porzsákos témán már túl vagyok...én is ezt mondtam h nem szivódhatott fel...majd csak előkerül ha már nem keresem :)
Köszönöm a válaszokat!!!
Biztos, hogy ott esett le?
Mármint bennem felmerült, hogy máshol vesztette el, csak fél bevallani?
Ágyneműt átszálaltátok már? Lehet a huzaton belül is. Párnahuzatok, paplan, lepedők? Az ágydeszka és a matrac közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!