Kérdésem Én miért nem kapok semmit? Mert ebből a pénzből nem lehet élni.! 27 éves vagyok 2011 év elejétől nincs munkám. A feleségemmel közösen neveljük a lányunkat aki 4 és fél éves. A feleségem kap rendszeres szociális támogatást ami 22800 ft
Na akkor újra.
Lakásfenntartási támogatás : 7400Ft
Családi pótlék : 12200
Szociális segély : 22800
Akárhogy számolom nem éri el a Fejenkénti létminimumot ami tudtommal 25-28 ezer forint.
Értelmetlen
A feleséged nem szociális támogatást kap, hanem foglalkoztatást helyettesítő támogatást.
Ezt egy családban csak 1 fő kaphatja.
Ami megoldásokat alkalmaznak ilyen esetben az igénylők:
- Papíron más lakcímre jelentkezel be, így nem számíttok egy háztartásban élőnek, mindketten kapjátok.
- Elváltok. Így szintén nem vagytok egy család, mindketten jogosultak lesztek a foglalkoztatást helyettesítő támogatásra, + a feleséged az emelt családi pótlékra is.
Ha Megírod a címed akkor átjelentkezem hozzád...
Én nem ismerek senki olyat aki belemenne ebbe.
A válás meg többe kerülne és akkor mi értelme az egésznek?????
Egyszerűbb a kötél akkor??!!!!
Boccs, hogy megpróbáltam segíteni.
Átjelentkezhetnél a szüleidhez, nagyszüleidhez, testvéredhez, rokonodhoz, barátodhoz.
Vagy egyszerűen kijelentkezel a lakásodból és település szintű lakcímet kérsz.
A válás meg nem kerülne semmibe, mert a vagyoni helyzetetek alapján kérhetnétek (és meg is kapnátok) az illeték mentességet. Közös megegyezésnél pedig ügyvédre sem kell költeni.
Ha neked semmi nem felel meg, akkor ne azokra légy dühös, akik ismeretlenül megpróbálnak segíteni nektek, hanem inkább magadra.
Bocsánat ezeket nem tudtam.
Csak Kicsit dühítő.
Köszönöm így már világos lesz remélem.
J ószándékkal ajánlok egy rövidke könyvet: Hová lett a sajtom?
Nézz utána, megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!