San Pedro kaktusz magot hol tudok venni? Venne rajtam kívül valaki?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 19:48
1/8 anonim válasza:
Az osztrák törvények máshogy rendelkeznek pl a cannabis magról, mint a marihuánáról, ezért el tudom képzelni, hogy ott legális úton hozzájuthatsz ezekhez a magokhoz is. Én is tervezek egy utat valami nagy fesztivállal egybekötve nyárra. Megéri, mert minőséget kapsz. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a San Pedro rendkívül lassan fejlődő és körülményes kaktuszfajta!
2/8 anonim válasza:
Egy hasznos linkkel megáldalak gratis
3/8 A kérdező kommentje:
a san pedro legális itthon is, egy bolt h
onlapján volt írva h nekik van, elmentem a boltba, de ott nem volt :s amúgy a san pedro a gyorsan fejlődő, a peyot a lassú:D
2012. febr. 5. 20:02
4/8 A kérdező kommentje:
na közben találtam vaterán :)
2012. febr. 8. 16:14
5/8 anonim válasza:
www.cactusplaza.com, én is innen renfeltem 100 magot, gyorsan megjött.
6/8 anonim válasza:
Én tudok szerezni és feladni postán, ha valakit érdekel írjon erre a címre: timotiyong@hotmail.com
7/8 anonim válasza:
San pedro elvileg gyorsan nő. Az biztos, hogy sokkal gyorsabban mint a peyot. Amúgy Bp-en lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
Milyen gyorsasággal nő a San Pedro?
Ha elültetem a magot, akkor pl. 4 év múlva mekkora lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!