Hogyan lehet meg csinálni hogy a facebookon ne látszodjon semmi az üzenőfalomon. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Az eddigi fel tett dolgokat hogyan lehet le törölni amit az üzenőfalra tettek.és tettem mert eggyentként hosszu idő lenne a 2 éves eseményeimet. legyen szives valaki írja meg mert próbáltkoztam egyéni beállításokkal és nem sikerült valaki meg tudná nekem írni hogyan kell ezt a beállítást megcsinálni részletesen??
. köszönöm előre is
2012. febr. 5. 14:07
1/1 anonim válasza:
sehogyan sem lehet. az az egyetlen megoldás ha egyenként törlöd a bejegyzéseket. én is ezt csináltam, sokkal jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!