Most őszintén, elolvasod hotdogon valaki adatlapját mielött oda írod hogy +1?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 14:18
1/2 anonim válasza:
Igen. Kommentet is mindig szoktam írni ilyenkor, hogy pontosan mi tetszett. Persze van úgy, h csak nézelődök, de akkor nem is pontozok...
2/2 anonim válasza:
Az én HotDogos életem:
Ha már egyszer valaki adatlapján vagyok, és mivel ő látja hogy én jártam nála és nem akarom hogy bunkónak nézzen, ezért
1.)ha nem valami sátánista, vagy olyan stílusú amit nem igazán szeretek, akkor nem szavazok és nem is olvasom tovább...
2.)Ha tetszik az adatlap akkor nem annyit írok hogy +1.oszt kalap^^. hanem akkor már jó pro, tetszik az a rózsaszín nyuszi, vagy mert jó a háttér, stb.
3.)Ott jártam de nem igazán tetszik az adatlap, vagy nem akarok valamiért írni az üzifalra, akkor +1-et küldök, aztán annyi, nem írok, vagy semmi..
De ha oda írja az illető hogy az idegesíti hogyha valaki megnézte a pro-ját szavazott, de nem írt, akkor írok az üzifalra, de semmikép sem +1.=) vagy ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!