Ki unatkozik még?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 22:08
31/36 anonim válasza:
én k.ibaszottul
küldhetnél magadról képet
32/36 anonim válasza:
Azt szokták mondani, h csak a hülye ember unatkozik. És ezzel ha nem baj egyet értek.
Mivel ha "unatkozást érzek" akkor lefoglalom magam akár egy séta még egyedül is szórakoztatóbb mint ha unatkoznék. Már pedig ha az ember úgy megy el sétálni h közben nézelődik, kutyát simogat akkor az elég jól le tud foglalni. (engem)
33/36 A kérdező kommentje:
Láttad te, mikor írtam ezt ki? Este 10-kor bocsáss meg, de nem fogok a hidegben egyedül sétàlni.
2012. febr. 12. 07:37
34/36 anonim válasza:
Én marhára azért is írtam most
35/36 anonim válasza:
Ááá újabb 18/L a fedélzeten! Banyek néha annyit lehet röhögni... Ajánlom a hírlevelek kiemelt kérdéseit. :D
36/36 A kérdező kommentje:
És ebben te mit tartasz viccesnek?
2012. jún. 24. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!