Hogyan takarítsuk meg a hőt?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!Project munkát kell csinálnunk,és neten sehol nem találtam ehhez hasonló oldalt.sSzóval hogy hogyan takarítsuk meg a hőt?Kérlek küldjetek valami linket,vagy pedig írjátok le! :) Köszi2012. febr. 4. 19:26
1/5 anonim válasza:
Project munka?
Valami ilyesmire gondolsz, hogy például (most lehet hogy hülyeséget mondok) egy ház félbevágott modellje, és bemutatja a szigeteléseket a falban meg ilyenek?
2/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok megint.
Ha ilyen modelleset csinálnál, tudok benne segíteni, csak szólj, és tudok ilyenekben segíteni, hogy hogy építsük fel a házat.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem nem olyan :/ Szóval még iskolába járok,és kémiára kell csinálnunk egy project munkát-lapra ki kell dolgozni azt a témát! Szóval ez és még mindig nem tudom :/
2012. febr. 5. 10:03
4/5 anonim válasza:
Akkor bocs.
De majd ha jönnek az okosak, majd leírják, mert ehhez nem nagyon értek.
5/5 anonim válasza:
Itt a link amit kértél: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!