Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Oviba tök ciki jelem volt, és...

Oviba tök ciki jelem volt, és egy csomószor megkérdezik h mi voltam, de ha elmondom akk csak röhögnek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 19:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
kislányarc
2012. febr. 4. 22:09
 12/26 anonim ***** válasza:
ebbe mi a vicces?
2012. febr. 4. 22:13
 13/26 A kérdező kommentje:
az, hogy mindenkinek ház meg eper meg autó meg fa volt a jele, nekem meg egy arc. Jah és van nagyobb problémám is!
2012. febr. 4. 23:10
 14/26 anonim ***** válasza:
:D hát ez tényleg deszar,hogy lehet valakinek egy arc a jele? annyi erővel már lehetne egy aratás,vagy kenyérsütés is a jele.
2012. febr. 5. 00:24
 15/26 anonim ***** válasza:
kitalálom mi a nagyobb probléma, fiú vagy és leb*ziznak, ő bajuk
2012. febr. 5. 00:57
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem tudsz haladni a korral!

Ha legközelebb megkérdezik mi volt a jeled az oviban (milyen életszerű?!), akkor egyszerűen azt mondod, hogy "smiley" oszt jóccakát!

2012. febr. 5. 08:05
 17/26 A kérdező kommentje:

Már csak az volt szabad és nekem meg nyenyenye ez jó neked meg minden!

Nem, lány vok!

Tudok haladni a korral, 12 vagyok! Nem mondom azt h szmájli mert az csak a technológiai ovikban van max. Am van tech. ovi? Na mindegy! A lényeg az, h már elmondtam vkinek, h mi voltam, és ha másnak meg mást mondanék, akk elég ciki lenne ha összebeszélnének!

2012. febr. 5. 08:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Örülj hogy fiatal vagy.

Fuss egyet a mezőn vagy ugrókötelezz

2012. febr. 15. 22:23
 19/26 anonim válasza:
Mit tegyél? Keress mesét,játékot,hasznos dolgot,amivel lefoglalod magad,de semmiképp se a gyakorikérdéseken tegyél fel hülye kérdéseket.Nem hiszem el,hogy egy 12 éves értelmesnek gondolt gyerek nem tudja lefoglalni magát mással,mint hogy a net előtt gubbaszt...Csodás szülők vannak.
2012. febr. 16. 07:33
 20/26 A kérdező kommentje:

u. előtti: örülök h fiatal vagyok, de ilyen fos időbe ne várd h ugrókötelezzek!

utolsó: végülis te is a net előtt ülsz, majom! Ne mondd meg, h mit csináljak! Am meg a hülye kérdések nem itt kezdődnek, nézz körül, gyíkarc!

A normális válaszadóknak köszönöm a válaszokat, a többieknek meg NYASGEM!

2012. febr. 16. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!