Melyik a legjobb aruhaz, hypermarket, uzletlanc?
Cora, Lidl, Penny, Spar, Tesco, CBA ilyenekre gondolok.
Ar, sajat termekek, kiszolgalas, tavolsag, akciok szempontjabol, vagy miert szeretitek?
Felmérést csinálsz?
A legjobb a Lidl. Ez a legolcsóbb is, neki vannak a legjobb saját termékei. (Kivéve mosópor :s)
Természetesen a METRO.
A lidl egy silány minőségű bolt, nem ajánlom, hogy ott vegyen bárki bármit. Ha minőséget akartok olcsón, akkor a METRO-t válasszátok, egyetlen hátránya, hogy nagyobb kiszerelésekben lehet csak vásárolni egyes termékeket.
Felmeres? Talan.
Nagyvaradrol megyunk Debrecenbe babauszasra vasarnaponkent es ilyenkor neha elmegyunk nezelodni, vasarolgatni. Ezert kerdem hova erdemesebb menni.
Nem is tudom van-e egyaltalan Auchan Debrecenben.
Pennynek jó az akciója, nem drágák az árak, de viszont nincs nagy választék.
Plus: drága.
Auchan vagy mi: nem tudom, régen voltam.
Spar/Interspar: Drága..
Cora: nagy választék, és elég jó cuccok vannak, nem kell sokat várni a kasszánál mert van kb.25=)
TESCO: minőségtelen márkái vannak...:S
Lidl: háát...TESCO kettő. én pl úgy mondom amikor meghallom a tv.-ben hogy Lidl "Ahol a minőség olcsóbb!"=Lidl, ahol a minőséget nem ismerik."XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!