Szerintetek jó állas a stewardesség Jó foglakozás? Mik kellennek hozzá? Szerintetek mennyi körülbelül a fizetése? :DD
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 20:38
1/5 anonim válasza:
Jó! Főleg most, mikor az össze sztyuvi repült a MALÉV-vel együtt. Így a fizetés is nuku.
2/5 anonim válasza:
Mik kellenek hozzá? Először is légitársaságok. :)
Magas szintű angolnyelv-tudás mindenképp. Helyes pofi.
3/5 anonim válasza:
Hát.. Én pont ma hallgattam a híradót, ahol ugye mondták, hogy megszűnt a malév, és mondták ott, hogy mikor melyik gép zuhant le, akkor megjegyeztem, hogy légiutas-kísérő sose lennék. Nem izgulnám ott végig az egész utat, hogy na vajon ma lezuhanunk-e, bár azért nem olyan nagy a valószínűsége ennek, de ha te nem félsz ilyentől, akkor hajrá. Repülni jó, én szeretek, de azért nem szívesen repülnék minden nap. Amúgy valami OKJ-s képzésbe el lehet elméletileg végezni, persze nyelvtudás az kötelező, és úgy hallottam, hogy olyan 250-300 ezer, de nem vennék rá mérget..
4/5 anonim válasza:
Őszintén h bedőlt a MALÉV én is most kezdtem el gondolkodni h mire oda jutok még kb.10év addigra lesz-e magyarországnak légitársaságja vagy mehetek a wizzairhez,lufthansához,ryanairhez vagy ahova épp felvesznek majd szerintem amúgy nagyon jó munka,csak most akiket ugye elbocsájtanak azoknnak is menni kell vhova és a újságok azt írják h eu.-ban nincs köze-kelet ázsia ott van rá kereset de itt nincs az a gond
5/5 anonim válasza:
140-200 euro között keresnek kb. Azoknak jó, aki szeretnek utazni és nem félnek a repüléstől. Én is ki szeretném próbálni, bár azért egy életen át nem szeretném ezt a szakmát űzni. meg persze nem is lehet. :D
Angol nyelv mindenképpen kell + még egy nyelv nem árt szerintem. A tanfolyamot meg egy adott légitársaságnál is el lehet végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!