Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vampire Knight hoz hasonló...

Vampire Knight hoz hasonló anime létezik-e?

Figyelt kérdés
ennek túl hamar vége lett de még éhezem ha lehet magyar szinkronosakat írjatok légyszi de a felirat se nagy gond
2012. febr. 3. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bibííí én most 4-szer néztem meg és most olvasom a mangát :P amúgy attól függ hogy fura-e hogy hány éves vagy :P nekem a kedvencem Zero és nem tudom miért úgy megfogott a személyisége meg hogy milyen jól megrajzolták *-*
2012. febr. 9. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Jah bocsi a kérdésedre meg közbe nem válaszoltam xD én nekem az utolsó anime amit néztem az a vampire knight de előtte néztem nagyon sok jó ami neked tetszhet:

- Rosen maiden (feliratos de érdemes megnézni misztikus)

- Death note (szinkronos 1. számú legjobb anime minősítést szavazták meg neki)

- Rosalio to vampire (feliratos)

- Hellsing (1. évad szinkronos 2. feliratos jó)

2012. febr. 9. 20:58
 13/14 A kérdező kommentje:

nekem aido a kedvencem mert szerintem ő a legnagyobb forma de Shiki-t is nagyon szretem mert neki az ereje király:D

Amúgy találtam egy animét ami engem jobban megfogott a címe

guilty crown nagyon jó anime van benne szinte minden ami a vampire kbight be csak vámpir nincs :D de sokkal több benne az érzelem. Nekem nagyon tetszik nézétek meg és irjatok üzibe hogy tetszett-e :DD

2012. márc. 30. 21:11
 14/14 anonim válasza:
hát tényleg egy nagyon jó anime,imádtam és én is sokáig kerestem hasonlót.Többször is néztem meg de szerintem sincs olyan anime ami olyan lenne mind a vampire knight....sajnos :((( amúgy nekem Zero :D és Shiki ^^ de ha tényleg ennyire szereted akkor olvasd el a mangát ha eddig még nem tetted meg...:) csak az a baj hogy az angolul van....én azért elolvadtam,szerintem megéri!
2013. júl. 3. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!