Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell levelet feladni...

Hogyan kell levelet feladni Németországba?

Figyelt kérdés

Még a címzést sem tudom teljesen. A bal felső sarokba kerül az én nevem és címem míg középre azé akinek küldeni akarom igaz? De az országot ahova küldeni akarom németül vagy magyarul írjam rá?

ÉS csak odaviszem a postán egy fülkéhez és mondom, hogy ezt szeretném feladni? Valamint mennyi idő alatt érkezik meg Németörszágba körül belül és mennyibe kerül?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 3. 17:01
 1/3 anonim válasza:

Igen,a balba kerül a tiéd, és középre a címzetté. a címzettére viszont figyelj, mert az országhoz Deutchland-ot kell írni. Név, Utca, irányítószám, város és ország. ez a felépítés :) igen, pontosan,csak odaviszed és feladod :D

az, hogy mennyibe kerül, függ a levél méretétől, és ha esetleg valami kisebb tárgyat küldesz, akkor lemérik és a súly a döntő szempont :) amúgy nem drága, megnyugodhatsz, pár száz forint :) mondom a levéltől függ :) és kb 1 hét alatt érkezik meg, bár nem feltétlenül, mert az enyém pl pár nap alatt ott volt :) remélem tudtam segíteni :)

2012. febr. 5. 19:09
 2/3 anonim válasza:
bocsánat, javítom xD *Deutschland
2012. febr. 5. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2012. febr. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!