Holnap (pünkösd hétfő) nyitva lesz a McDonald's?
Hát ez attól függ, hogy hol.
Én ugyan nem mekiben, hanem burger kingben dolgoztam, de mi nyitva voltunk Pünkösdkor végig anno. Ha különálló étteremről van szó, az valószínűleg nyitva lesz, hétvégi nyitvatartás szerint. Ugyan a multikra vonatkozik az a szabályozás, hogy ünnepekkor nem lehetnek nyitva, vagyis alkalmazott nem dolgozhat sehol, de ez alól a vendéglátó egységek kivételek. Viszont ha egy olyan étteremről van szó, ami pl. egy bevásárló központban van, az nem biztos hogy nyitva lesz, mondjuk nem tudom ezt pontosan. Azt tudom, hogy dolgoztam olyan burger kingben is, ami Árkádban volt, nem külön épületben, és amikor az Árkád zárva volt pl. Karácsonykor, Újévkor, akkor ott minden zárva volt természetesen. De azt nem tudom, hogy Pünkösdkor zárva szoktak-e lenni a bevásárló központok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!