Az tényleg igaz, hogy a legnagyobb homofóbok a legnagyobb b*zik?
Tehát akik a legjobban szidják a melegeket, azokról derül ki, hogy (vagy azok a látens) homoszexuálisok.
?
Kollektíven minősítettem ?:). Szted oda kellett volna írnom,h a magyarok kb.xy százaléka, vagy mi? Minden értette sztem, hogy minden magyarra értettem, te is pontosan tudod, hogyan értettem, de látom, imádsz kötözködni.Ja, igen, nem írtam oda, h bocs, nem minden magyar, erre megállapítod,h aluliskolázott vagy stb., hát nem vagy semmi :).
"Ironikus, hogy pont a hivatásos toleráns, devianciát védő álláspontodat akartad alátámasztani ezzel. "
Mi bajod van ?:)
Na figyelj, látom,te az a típus vagy, aki rohadt bölcsnek gondolja magát, és az élő fába is beleköt. Jó helyesírással és idegen eredetű szavakkal írsz orbitális baromságokat.További kellemes kötözködést, te kanapébölcs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!