Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pénzt keresni 13 évesen hogy...

Pénzt keresni 13 évesen hogy lehet?

Figyelt kérdés
bmx-et szeretnék venni és nincs pénzem. vidéken lakok remélem segít. előre is köszönöm a válaszokat
2012. febr. 1. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát majd esetleg valamit elvetni tudsz segíteni valakinek.
2012. febr. 1. 19:39
 2/6 anonim válasza:
Én azt mondom szólj a Jézuskának vagy ha lesz a szülinapod akkor ilyesmit kérjél, mert még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy dolgozni tudj suli mellett. Sok helyen büntetik is ha valahol 16 év alatt munkába áll egy fiatal és az szerintem senkinek nem hiányzik a szüleidnek gondolom meg végképp nem.
2012. febr. 1. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ünnepekre kérj a rokonaidtól pénzt. Meg segíthetsz a szomszédoknak a kertben, meg ha fiú vagy pár hónap múlva itt a húsvét, a locsolkodással is össze tudsz szedni egy-kétezret. Ja és ami már van azt ne költsd el sulibüfében vagy édességekre. Fél éven belül lehet, hogy össze tudod szedni a pénzt:)
2012. febr. 1. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Segíts valakinek egy kis pénzért vagy ha már vagy 14 éves, mehetsz nyári munkára (vagy 16 év? nem tudom), most hétvégén mehetsz havat lapátolni szomszédba, ismerősöknél, rokonoknál...
2012. febr. 1. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
jó ötlet. húsvét vigyázz mert jövök énköszi a válaszokat segítettek :)
2012. febr. 1. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
még kérek ötleteket :)
2012. febr. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!