Munkavállalás gyakorlati tapasztalat nélkül?
Hát igen, sajnos egyre több ilyennel találkozni.
Én egyet javasolhatok.
Kerítsetek valami ismerőst valahonnan aki be tudja nyomni valahová gyakorlat nélkül.
Másképpen nagyon nagy szerencsére lesz szüksége.
Üdv.
Manapság minden munkáltató olcsón, jól képzett, szakembert akar, rövid betanítási idővel. (persze ez nem lehetséges)
Én azt tanácsolom, hogy bátran jelentkezzen ezekre a hirdetésekre is.
Bár a hirdetésben 1 és 2 éves munkatapasztalatot kérnek, Ez nem szokott kizáró ok lenni.
De lényeges az a tény, hogy értsen is a szakmájához a kedves párod!
Fontos! Hogy az önéletrajzában legyen feltűntetve a pályakezdés célja!
Például:
„Motiváció: (képesítést nyújtó intézmény neve) (dátum) végeztem el a képesítésemet, (munkahely) (dátum) ideig dolgoztam a szakmámtól függetlenül.
Célom, hogy az eddig meg szerzetképesítésemet a (megpályázott munkahely)-nál/nél hasznosíthassam.
És amennyiben ez lehetségesé válik, a jövőben szeretném továbbfejleszteni a fémipari ismereteimet.”
Általában a munkatapasztalat igényt azért szokták elvárának beírni, hogy a be tanulási időszakban minél kevesebb erőforrást keljen fordítani a munkavállalóra.
Ez puszta lustaság, amit a termelés hatékonyságára próbálnak kifogásolni.
Nagyon ritka, de valóban előfordul az a kizáró jelenség, ahol a munkakörnyezet megkívánja a szakmai tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!