Hercegnöcske1993 kérdése:
A barátomnál szeretnék aludni de sajnos szőr problémáim vannak szinte mindenhol. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek! Már elég sok mindent kipróbáltam és menthetetlennek érzem ezt a dolgot.Egy csomó pénzt erre költöttem de nincs sok pénzem hogy elmenjek végleges szőrtelenítésre vagy kozmetikushoz..meg elég gáz is lenne mondjuk hogy a fenekemet gyantázza le.Valami ötlet? ami bevált?pattanások jönnek ki minden szörtelenítés után..a krémet nem használtam még és az elemes vagy elektromos női borotvát2012. jan. 31. 20:39
1/4 A kérdező kommentje:
légyszi normális válaszokat
2012. jan. 31. 20:43
2/4 anonim válasza:
Először is minden tiszteletem a tiéd, hogy eddig nem őrültél meg. Ahogy olvastam a lényeget, meghűlt bennem a vér. Elképzeltem magamat, hogy ha lány lennék, és ugyan olyan szőrös lennék, mint most, fiúként, akkor azt hogyan tudnám kezelni... valószínűleg beleőrülnék.
Nincs pénzed...? Basszus... mostanság senkinek sincs... egyszerű borotválás...? Biztosan próbáltad már, de... ez sokkal jobban kifizetődő, és ha állandóan, "minden akció" előtt kell borotválni, akkor... jobb így, nem? Mintha alig maradna pénzed...
3/4 A kérdező kommentje:
köszi,de most gondold el leborotválom mondjuk az nap és már egy nap után szúros lesz,nem lenne szerintem neki se olyan jó hogy hozzám nyúl és szúrom őt..igazán romantikus és szexy lenne..:( Meg pattanásos is leszek töle utána
2012. febr. 1. 09:31
4/4 anonim válasza:
Elsőként szerintem beszéld ezt meg a barátoddal,úgysem tudod sokáig titkolni Ha szeret el fogja fogadni,ezt tapasztalatból mondom,mert én is hasonló cipőben járok szőrileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!