Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy működik az Fm transmitter?

Hogy működik az Fm transmitter?

Figyelt kérdés
Van egy 1993-as novemberi évjáratú suzukim amiben egy nagyon gagyi autós rádió van és arra gondoltam,hogy vennék egy ilyen transmittert,de nem tudom,hogy hogyan működik.Ha valaki el tudná nekem magyarázni annak nagyon örülnék.
2012. jan. 31. 17:01
 1/2 anonim válasza:

a működési elve megeggyezik a rádióéval bedugod a szivargyújtóba elindítod majd generál egy frekvenciát amit a te autós rádiódon megkeresel a lényege ennyi van belőle usb-s és memória kártyás kivitel a minőség?

hát hagy kívánni valót maga után ha szereted minőségben hallgatni a zenét akkor ilyet ne vegyél

2012. jan. 31. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, bedugod a szivargyújtóba, és egy mini rádió adóállomásként üzemel, pár méteres hatótávolsággal, ezért még tudod fogni a kocsi rádiójával a jelet a pendriveról, MP3-ról, telefonról vagy memóriakártyáról.
2012. febr. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!