Hogyan tehetem a gyurmát "buborékossá, szaggatottá"? Kép alul
2012. jan. 30. 17:08
1/2 anonim válasza:
Tollal-ceruzával ilyesmivel megbökdösöd:)
2/2 anonim válasza:
Kilapítod vékonyra, felvagdosod kis kockákra vagy csíkokra és lazán összenyomod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!