Hogyan barátkozhatnék?
Figyelt kérdés
Sosem voltak barátaim,idegenekkel nagyon nehezen beszélek,nem jut eszembe semmi,amiről beszélhetnék, így ha megszólalok max. 2 szót tudok szólni. Most először megyek dolgozni, és nagyon félek, hogy a kollégák kiutálnak,vagy hogy unalmasan fognak eltelni a napjaim, mert ugye a munkában is van szünet,meg olyan pillanat,amikor nincs az embernek semmi dolga. Hogyan kezdjek neki? Mi a teendő? Én kell kezdeményezzek,vagy várjam meg,míg ők megteszik az első lépést felém?2012. jan. 30. 12:57
1/1 anonim válasza:
Reméljük nem olyan emberekkel leszel körülvéve akikhez nem tudsz szólni. Ez nem mindig rajtad múlik. Nálam is volt már olyan,hogy egyszerűen ránéztem és inkább nem is mondtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!