Valaki szállíttatott már az Árva-Trans céggel?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg hallot már róla?
Köszönöm előre is.
2012. jan. 30. 11:25
1/4 anonim válasza:
Bár még csak kétszer vettem igénybe a szolgáltatásukat, többször találkoztam a nevükkel.. szóval szerintem nagyon jó cég, megbízhatóak, pontosak, a futárok segítőkészek. Háztól házig szállítanak, telefonon szólnak érkezés előtt. E-mailen és telefonon is lehet rendelést leadni, az oldalukon megtalálsz mindent (arvatrans.com)
2/4 anonim válasza:
Az előző hozzászólásnak nagyon önreklám szaga van, ami csak azért is nem tetszik, mert én abszolute nem voltam megelégedve a céggel.
9nap alatt ért ki a csomagom és meg is volt sérülve a doboz, pedig direkt keményebb fajtábe raktunk a dolgainkat.
Az ár is elég drága a szolgáltatás minőségéhez képest.
2 napot nem tudtam dolgozni, ami szintén veszteség volt.
A sofőr rendes volt, de nem tudom elképzelni, hogyan lehetnek ilyen munkaadók, akik abban a szűk furgonban hagyják aludni napokig egyedül hidegben, melegben a dolgozóikat. Tiszta Kína, meg rabszolgamunka!!!
Én többet már csak ezért sem választom őket, a sofőrök embertelen körülményei miatt.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem önreklám akart lenni, nekem semmi problémám nem volt velük. Én kérek elnézést, hogy neked annál több...
4/4 Timon1 válasza:
Szintem meg ez a lejárató szöveg tűnik egy konkurens cég külön akciójának. Nagyon megbízható és becsületes cég az Árva Trans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!