Mit gondoltok arról hogy milyen lenne Magyarország ha még meglenne az eredeti NAGY formája?
Figyelt kérdés
Én nagyon sajnálom azt hogy így elcsatolták(főleg a románok) és nagyon bízok abban hogy egyszer még visszakapjuk a többi részt,és persze mindent mi magyarok szereztünk meg!EZ egy nagyon nagy igazságtalanság!Én nap mint nap erre gondolok csak.2012. jan. 28. 19:38
1/3 anonim válasza:
Jobb, mint most. Egy katonailag, gazdaságilag és erkölcsileg (már ha a legutóbbi állapotot, a dualizmust "visszük át" a jelenlegi korba) sokkal jobb, mint a jelenlegi állapotunk. A legfőbb liberális, progresszív, nevezzük akárhogy "érv" a királyi Magyarország (illetve a Szent Korona országai - ha pontosak akarunk lenni) ellen az szokott lenni, hogy többnemzetiségű ország volt. Nos, a világ vezető hatalmai közül sok hasonlót találunk - vegyük példának Oroszországot vagy akár Indiát. A másik, hogy az elmúlt majdnem 100 év alatt - bár Magyarországon mindig viszonylag liberális volt a kisebbségi politika - a nemzetiségek túlnyomó többségét már asszimiláltuk volna.
Persze ez csak találgatás.
2/3 A kérdező kommentje:
rendben értem.de az akkor is 'szemétség volt' hgy amit mi hódítottunk meg el kellet venni!miért kellet bele szólni az ország életébe?!
2012. jan. 28. 20:01
3/3 anonim válasza:
A ,,formája" kerekdedebb lenne, - mi pedig nem nyomorognánk inkább mi diktálnánk a szabályokat a franciák és németek mellett az EU-ban... De ez csak egy lehetséges válasz, - lehettünk volna még ,,kisebbek" is vagy még nagyobbak is... De a történelmet átírni és az idő kerekét visszaforgatni nem lehet... Alkoss nagyot és tégy szép és jó dolgokat,hogy mint magyar híres légy és kis népünk büszke lehessen Rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!