Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most kétszínű vagyok? Mit...

Most kétszínű vagyok? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval leveleztem az osztálytársammal egy másik osztálytársamról, és ő ezt megtudta.És elkezdett fenyegetni hogy vigyázzak magamra, meg hogy szól az osztályfőnöknek.Én ezt nagyon dedósnak tartom.De mit csináljak hogy a legjobban jöjjek ki belőle?
2012. jan. 28. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem vagy kétszínű, attól függ, miről leveleztetek.

Például ha az illetőnek, akiről a levélben szó volt, eddig azt mondtad, hogy jól áll neki a piros, közben meg levélben mással kibeszéled, hogy milyen rosszul áll neki, akkor kétszínű vagy.

Remélem érthető.

Az osztálytársad reakciója valóban dedós, persze az sem mindegy, mit írtál róla.

2012. jan. 28. 18:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy dalt énekeltek gitárral és csak annyit írtam róla hogy nincs jó hangja, mert nagyon hamis.De másnak nem mondtam azt hogy jó hangja van szóval... Elvileg az a bajuk hogy a szemükbe kellett volna mondanom.Nos ebben van igazság sajnos....
2012. jan. 28. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem kétszínűség, inkább sunyiság. Tényleg nem szép dolog.
2012. jan. 28. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen.Azt fogom mondani nekik hogy legközelebb a szemükbe mondom majd.Nem leszek sunyi... Igazad van.
2012. jan. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!