A McDonalds-ban mennyit keres egy kezdő? Vagy tudnátok ajánlani egy másik jobban fizető munkát? (mindjárt 14/l)
Szia!
Sajnos el kell hogy keserítselek, de 14 évesen sehol nem tudsz munkát vállalni (legálisan nem). A mekiben is a min. 16 évet be kell töltened hogy dolgozhass.
Én több évig dolgoztam ebben a retekben. Jelenleg 535 a kezdőbér és a próbaidő után 580, amit, ha akarnak megadnak,ha nem akkor nem és nem tudsz semmit csinálni. :S
Az első időkben tetszeni fog, aztán, ha kifogsz egy ,,jó" éttermet megutálod az egészet, az ember kényszerből megy oda. Hallottam már, olyanról, h pl. budakeszin a mekiben drogbotrány volt és piáltak, a fiatalok biztos élvezik....
Budakeszire nem menj, ott a legalja dolgozik, nem voltam még ott, de rossz híre van nagyon ui: campona mekiben csotányok stb. 1x én is belekóstoltam vásárláskor egy ott mászott a szendvics csúzdánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!