Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A McDonalds-ban mennyit keres...

A McDonalds-ban mennyit keres egy kezdő? Vagy tudnátok ajánlani egy másik jobban fizető munkát? (mindjárt 14/l)

Figyelt kérdés
Nyárra kéne munkának, ugyanis iPod 2-re gyűjtök. Nem annyira nagy baj, ha nem lesz meg a teljes összeg, a szüleim talán adnak kölcsön, csak legalább legyen valamennyi. (Vaterán 135000 Ft, nem használt)
2012. jan. 28. 14:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
2012. febr. 9. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos el kell hogy keserítselek, de 14 évesen sehol nem tudsz munkát vállalni (legálisan nem). A mekiben is a min. 16 évet be kell töltened hogy dolgozhass.

2012. febr. 22. 17:33
 13/14 anonim válasza:

Én több évig dolgoztam ebben a retekben. Jelenleg 535 a kezdőbér és a próbaidő után 580, amit, ha akarnak megadnak,ha nem akkor nem és nem tudsz semmit csinálni. :S

Az első időkben tetszeni fog, aztán, ha kifogsz egy ,,jó" éttermet megutálod az egészet, az ember kényszerből megy oda. Hallottam már, olyanról, h pl. budakeszin a mekiben drogbotrány volt és piáltak, a fiatalok biztos élvezik....

Budakeszire nem menj, ott a legalja dolgozik, nem voltam még ott, de rossz híre van nagyon ui: campona mekiben csotányok stb. 1x én is belekóstoltam vásárláskor egy ott mászott a szendvics csúzdánál...

2012. márc. 28. 09:34
 14/14 Gorgo 20 ***** válasza:
0%
ADJATOOOK KOKSZOTTT!!!!!!!!!
2015. jan. 22. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!