A kannibálok még vannak?
Olyan undorító .. Szőrőstől bőröstől "felfalják" az embert ? Az ilyeneket miért nem ölik meg?? Bocs de kíváncsi vagyok. Hallottam híradóban hogy egy 50 év körüli férfit is megettek.. Nekem a szemem folyna ki ha látnám az embert belülről. Igaz én is ember vagyok de ez undorítóó....
Remélem mindegyik kihal.
Ki tudja, lehet hogy még valahol, az erdő közepén egy kis szigeten az óceán közepén léteznek. deee előbb-utóbb megeszik egymást is. Amúgy egyetértek az előttem szólókkal (az órjára vágóssal nem.. :D ) Te arra vagy szocializálva, hogy ez rossz és undorító dolog. Persze én is így tartom, de egy olyan helyzetben, lehet, hogy neked se lenne más választásod. Minthogy pl. felfalod a halott pilótát. :/
Jó kissé morbid dolog. Ez igaz. De ma már nincsenek nagy valószínűséggel állítom. Már könnyebben szereznek élelmet a kannibálok is. Ha vannak. Ha nincs más, akkor meg esznek egy kis térdkalácsot :D
Ne félj, errefelé ritka az ilyen. Hát, ezt teszi a civilizáció fejlődése, hál Isten :)
(amúgy egy nagyon jó, elgondolkodtató kérdés ez :D )
hát nem mindenki olyan..? (nem tudom milyen szó illik arra aki undorodik a belsőségektől) mint te. én pl semmi undorítót nem találok benne és nem 'folyna ki a szemem' ha látnám. persze nem enném meg.
amúgy meg az ő dolguk, elhagyatott őserdőkben meg szigeteken tudom elképzelni, és akkor mit érdekel az téged hogy megeszik egymást? örülj neki, úgy is utálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!