bőrönd, mert nem bízom a szekrények tiszatságában.
2009. máj. 29. 17:59
12/25 anonim válasza:
Én a legtrehányabbak közé tartozom asszem.
A bőröndből csak a bőrönd mellé pakolok ki
amolyan rendetlenséget csinálok az egyik sarokban
2009. máj. 29. 18:07
13/25 anonim válasza:
Én is bőrönből élek. Még az egy hetes táborban is! Mondjuk ott nincs is szekrény, de ha lenne sem pakolnék ki, mert...minek? :D
De ha pl. elmegyünk egy hónapra valahová, vagy több, mint két hétre, akkor a legfontosabb dolgokat kipakolom, ami nem olyan fontos, az marad a bőröndbe! :)
És te kedves kérdező, melyik típus vagy? :)
2009. máj. 29. 18:17
14/25 anonim válasza:
Attól függ, mennyi időre megyek, 1 hétnél rövidebb idő esetén maradok a bőröndben és csak azt pakolom ki, ami minden nap kell, vagy aznap pont kelleni fog, ha hosszabb időre megyek (bár az ritka), akkor kipakolok.
2009. máj. 29. 18:25
15/25 anonim válasza:
Is-is...A ruhàkat rogton érkezés utàn berakom a szekrénybe, a kényesebbeket a vàllfàra, a sminkcuccokat, piperéket pedig be a furdoszobàba. A bugyik, melltartok, egyéb aprosàgok maradnak a borondben..
2009. máj. 29. 18:26
16/25 anonim válasza:
Inkább a bőröndből élek... De ez arra is igaz, hogy ha csak pár napra megyek és egy kistáskám van csak... Abból sem szeretek sose semmit kipakolni, viszont mindig rendezgetem benne a dolgokat.
2009. máj. 29. 18:30
17/25 anonim válasza:
Én "visszafelé" pakolok. Azaz amikor megérkeztem akkor - lehetőség szerint és legalább egy hetes tartózkodáskor - kipakolok, majd minden nap a szennyesruhát szépen rakom vissza a bőröndbe. Így én leszek az, aki az utolsó nap nem fog pakolni, mivel tulajdonképpen már csak apróságokat kell beletenni, és kész is vagyok :)
Rövid utaknál, vagy ha több helyre megyünk (szállást váltunk), akkor maradok a bőröndnél.
2009. máj. 29. 18:43
18/25 A kérdező kommentje:
én is bőröndös típus vagyok:-)
2009. máj. 29. 20:04
19/25 anonim válasza:
én is bőröndös típus vagyok...:P eddig azt hittem én vagyok csak egyedül ilyen :d
2009. máj. 29. 20:42
20/25 anonim válasza:
Hihi! En is borond tipus vagyok, de ahogy elnezem nem csak en! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!