A classic army milyen airsoft márka van olyan jó mint a tokyo marui?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 16:13
1/5 anonim válasza:
Van, de a tokyo maru az a biztosabb. Ugyan nekem is Classic van, már 3 éve megvan és semmi baja nincs, de mindenki a tokyo marura esküszik.
2/5 anonim válasza:
Mi ütött belétek, hogy mindenki csa a Tokyo Marui-ra esküszik? A legjobb a Systema (igaz, kb 400000 forint de akkor is a legjobb!) Amugy második a Tokyo Marui, harmadik a g&p vagy a King Arms (nincs még elég King Arms az összehasonlításhoz) és csak ezek után jön a Classic Army, de vigyázz, mer Classic Army-bol a sportline nevű sorozat rossz.
3/5 anonim válasza:
Jó, akkor ha te olyan fuxos gazdaggyerek vagy vegyél Systemát...
A Classic Army elég jó márka, nekem HK33-am volt CA-ból, és kis tuninggal olyan pontos volt mint egy mesterlövész, plusz volt hozzá 1000-es ROF-ja is :)
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok "olyan gazdag", de attól még nem kell tévhiteket terjeszteni a fórumon, a systema a legjobb és kész. nekem például egy hibrid-em van, a jg fogaskerekeken és a dboys fémtesten kívül mindenből jó van benne, használtan négy mid-cappel, Lithium aksival, aksitöltővel, red-dottal, táskával, és tisztító pálcával együtt megúsztam 75000 forintból és 370-380 fps-es teljesítménye is tökéletes. szóval szerintem ha vásároltok, nézzetek körbe softair.hu-n.
5/5 anonim válasza:
jó márka,de a sportline szériája kegyetlen szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!