A Valentina az kisebbségi név? Szerinted szép? És ha magyar embernek adják?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 18:07
1/12 anonim válasza:
ha dzsesszikát vanesszát meg társait adhatnak magyar embernek,akkor ezt is...
2/12 A kérdező kommentje:
köszi....de neked tetszik? kisebbségi név? persze hogy adhatják, nincs megtiltva..de úgy értettem hogy ha magyar embernek adják ugye nem fogják rá hogy hé te c.....vagy
2012. jan. 26. 20:42
3/12 anonim válasza:
szerintem ez még a befogadható kategória az újkeletű névadásban,nem kisebbségi,bár nincs sok olyan ismerősöm,nem tudhatom.Nem csúnya név,azt hiszem Salma Hayek lánya Valentina.
4/12 anonim válasza:
Szerintem szép, bár nekem egy kissé hosszú, én a rövidebb neveket kedvelem.
Nem kisebbségi, legalábbis én még az "ő köreikben" nem hallottam, már úgy értem, játszótéren, boltban, önkormányzatnál, de annyira nem vagyok azért képben.
Spanyoloknál elég népszerű név.
6/12 anonim válasza:
A rasszizmus eme hétköznapi formája is felháborít. Milyen ember kérdezi ezt?
Válaszaim: nem, igen, ésha
7/12 anonim válasza:
Egyébként a Valentin női változta. A Valentin magyar megfelelője Bálint.
Híres Valentina az első női űrhajós.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat...utolsó válaszoló válaszát nem igazán értem...ezt a kérdést egy 13 éves lány tette fel aki tudni szeretné hogy miért mondta egy okos ember ezt a nevére...mármint szerintem okos ember mondta..:))Én is tudok valentina márkát meg híres embereket :)én úgy tudom hogy női név a valentina fiú meg valentin :)
2012. jan. 27. 16:05
9/12 anonim válasza:
Én Valentina vagyok, és magyar!!! :) Nem csúnya, de nem is tetszik annyira.
10/12 A kérdező kommentje:
nekem tetszik:)
2012. szept. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!