Halálos fenyegetés, rablás, késsel fenyegetőzés. Most mit csináljak?
Reggel egyik ismerősöm félrehívott, kérte, hogy mutassam meg a telefonom, kést rántott, és követelte tőlem...Odaadtam.Azt mondta, holnapra vigyek neki 2500-at.Mi a megoldás?Jelentsem fel?Bárkinek szólok, halott ember vagyok...Mit csináljak?
16/F
Szülő, osztályfőnök, iskolaigazgató, rendőrség.
Ne hagyd annyiban a dolgot, mert ennek a kirablósdinak nem lesz vége, ha látja hogy betojtál, tovább fog nyaggatni és követelőzni. Ne hagyd magad, kérj segítséget.
Lehet,hogy most őrizetbe fogják venni.
Szerintem jól tetted ,hogy bejelentetted.
Jól tetted, hogy bejelentetted. Ezt a dolgot még csírájában el kell fojtani, mert később még jobban elpimaszodott volna.
Nem kell tartanod semmitől sem. El fogják számoltatni az imserőst, és legközelebb már meggondolja, hogy kikezdjen-e veled. Ha jártatja is majd a száját, hogy így megver, meg úgy megver, nem kell betojnod. Közlöd vele, hogy azt is be fogod jelenteni, és meglátod békén fog hagyni és leszáll rólad. A lényeg az, hogy lássa, hogy nem félsz tőle, és fel mered jelenteni akkor is, ha fenyegetőzik.
Arra esély sem volt, hiszen a srác 18 év alatti.De úgyis oda jut, idő kérdése. :)))
Ha valakit érdekel a történet vége: srácot benttartották, telómat visszakaptam, most pedig várom, mikor szúrnak hátba:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!