Hogyan lehet ilyen moster energy drinkes melót kapni?
Figyelt kérdés
Láttam a minap, hogy osztogattak ilyen mosnster energy drinkes italokat Pesten. Néztem honlapjukon, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehet náluk bármi állást/gyakornoki pozíciót kapni. Viszont én szívesen dolgoznék nekik, akár ingyen is, pl segédkezni bulikat szervezni stb.. tudnátok ezzel kapcsolatban adni bármi infót?2012. jan. 25. 23:08
1/3 anonim válasza:
szerintem ezek hostess munkák, már ha a szervezők rokonai/ismerősei el nem kapkodják a munkát előbb. Hostess ügynökségeknél kéne ezt megérdeklődni, hogy kifejezetten monster energy drink-es ital promóció érdekelne:-)
20l
2/3 anonim válasza:
ingyen dolgozol?nem vagy semmi......am meg monster..
3/3 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett gondoltam.. ja néztem a monster honlapján, de nem láttam ott semmit ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehetne ilyen rendezvényszervezésben segédkezni náluk.
2012. jan. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!