Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nevetsz, a világ mindig...

Ha nevetsz, a világ mindig visszamosolyog rád?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig.. : ( De általában igen! : ) Nem lehet mindenkinek akkor jó napja, mikor nekem is :S :D

Nani

2009. máj. 28. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem mindig de ha nem akkor kinevetem:D
2009. máj. 28. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Többnyire akad egy-egy ember, aki legalább egy futó kis mosollyal megtisztel, de sajnos az is gyakori, hogy mikor szívből, hangosan kacagok, akkor pontosan úgy néznek rám, mint akinek elment az esze. Eléggé vissza tudja ám ez zökkenteni a vidámságból az embert, de ilyenkor inkább sajnálom őket, hogy képtelenek együtt örülni a másikkal. Van abban valami rossz, hogy boldognak láthatnak? (És most nem olyan esetről beszélek, mikor pl. valaki letargikus állapotban van, én meg nevetek mellette/rajta.)
2009. máj. 28. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

a turisták igen,de általában nem.Talán idősebbek igen.

ha valaki rám mosolyog én automatikusan visszamosolygok ilyen a természetem még ha szar napom is van.

L/17

2009. máj. 28. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem igaz, de ha rám mosolyognak én is az utolsó válaszolóval vagyok egy véleményen én is visszamosolygok, mégha rossz napom is van, mert jól esik meg nem is tudnám megállni, hogy ne mosolyogjak. :-)
2009. máj. 28. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
nem szoktam nevetni, csak mosolyogni, de akkor visszamosolyog a világ:)
2009. máj. 28. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezt a dal miatt írtad így ki vagy véletlenül írtad pontosan úgy, ahogy az a csaj énekli? :) nem jut eszembe a neve...

Sajnos úgy veszem észre, hogy nem. Nagyritkán nevetek, de akkor pont mindenki ideges és nem mosolyognak... pedig akkor lenne rá szükségem.

Viszont néha ha mások mosolyognak én is elmosolyodom, és ez jó :)

2009. máj. 29. 05:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, Ez Kovácsovics Fruzsina :P
2009. máj. 29. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, perszehogy! Mágikus mosolyom van, ez biztos :) De amúgy a turisták tényleg szivesebben fogadják a mosolyt és a jóindulatot, mint az itteniek.
2009. máj. 29. 12:44
 10/10 A kérdező kommentje:
a dal miatt is írtam, szeretem Fruzsit, de kíváncsi voltama véleményetekre is:) köszi a válaszokat mindenkinek
2009. máj. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!