Kipróbáltad már a dezodorral való lángszórózást?
Figyelt kérdés
lécci csak 18 éven aluliak válaszoljanak, szeretném tudni mennyire elterjedt ez az idiótaság.(:2009. máj. 28. 18:24
11/16 anonim válasza:
Én is kipróbáltam már, még 14-15 évesen. Szerencsémre begyújtottam haverommal a vasútállomáson az árkot. (pont ősz volt) XD Azt jött a vonat, mi meg mint a hülye gyerekek elkezdtük taposni mint állat:DXD Kicsit nagy füst lett, de hát :D
12/16 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, és igen, persze, még évekkel ezelőtt! =D Anno ezzel öltük a legyeket és más szálló rovarkákat. =P
13/16 anonim válasza:
igen: D
kicsit lepörköltem barátnőmmel egyik fiú osztály társam haját:D de csak egy kicsit.és mikor bejöttek a többiek és kérdezték mi ez az iszonyú bűz meg dezodor szag, mi csak vigyorogtunk mint a hülyékXD
14/16 anonim válasza:
De ha egy dezodor elá gyufát tartokés lángszórózok.Akkor felis robbanhat a kezembe a doboz nem ?
15/16 anonim válasza:
15:28 Szerintem is, bár látod, sokan megúszták. Ennek ellenére én ilyen dezodoros palackokkal nem merném, se hajlakkal.
Tartsanak lekvárnak, én akkor sem tenném már így kockára az életem... (21 vagyok)
16/16 anonim válasza:
fogtok egy üres műanyag flakont abba fújtok sprét (jo sokat), az üveg szájánál meg kell gyujtani, és az üveget hirtelen összenyomni....és tádám ilyen kis robbanás féle valami lesz:) nagyonm jo ezis, de haverom rendesen megégette igy az ujját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!