Ha valakinek jelenleg egyáltalán nem fényesek a kilátásai itt Magyarországon, mégis miért dönt úgy, hogy itt marad?
Figyelt kérdés
Tőlem is sokan kérdezik, mert a családból sokan élnek a jobb élet reményében külföldön, én meg EGYELŐRE maradni szeretnék. Ennek több oka is van: félelem az idegentől, elszakadás az ittmaradottaktól...Más miért marad itt?2012. jan. 23. 11:37
1/3 anonim válasza:
1, mert öreg
2, mert beteg
3, mert nem tud nyelveket
4, mert nem akar
5, mert leszarja a több pénzt
6, mert az ember intelligenciaszintje 20-al csökken legalább külföldön, míg be nem illeszkedik, ami évekig tart
7, mert ez a hazája akkor is, ha az összes politikus szemét, és nem hagyja magát elüldözni
8, mert van hivatása, amit idehaza gyakorolhat
9, mert vannak életcéljai, amelyekért itthon is tehet
2/3 anonim válasza:
elmenni könnyű de ott is maradni nehezebb mint hinnéd,én is voltam kint fél évet 2000 km-e otthontól,konkrétan férfi létemre sokszor esténként bekönnyeztem annyira honvágyam volt,bár egyedül voltam,lehet az is volt a baj hogy túl fiatal voltam,de bennem volt az apai vér ő is 20 évesen ment ki külföldre azóta ott van most 48 éves,de anyám úgy döntött mi nem tartunk vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy érzem, hogy a pénz nem minden. Itt itthon vagyok. Lehet, hogy pár év múlva másképp gondolom majd. Vicces, de már az itthoni ügyintézéskor is kiver a víz, mi lenne velem külföldön. Meg ott mégiscsak idegen maradok.
2012. jan. 23. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!