Hogyan tudnám ki üríteni a szervezetemből?
Arra akkor lehet ráb*sztál az első használat után is a testben 2 hétig megtalálható, több alkalom után akár 1 hónapig is. A vizeletben nem tudom meddig van nyoma, de biztos nem ürül ki etljesen a 2. napon.
Azt tudom, hogy rendszeres használó hajából 2 hónappal később is ki lehet mutatni...
Hány éves vagy, és minek kell drogtesztre menned?
Én 1szer szívtam, és rá 2héttel később egy verseny miatt dopping mintát kellett adjak amibe ciki lett volna ha van.
Szóval amit tegyél:
Add le a zsírt ami rajtad van, mivel a THC a zsírsejtekben tud a legjobban elraktározódni.
-a hátra levő egy hét első 5napjában minden nap sétálj folyamatosan 60percet.
-sportolj ezen kívül minden nap.
-egyél sok húst, kevés szénhidrátot
-igyál napi 4-5 liter folyadékot
Az utolsó két nap alatt egyél rengeteg zsíros ételt, hogy a felhalmozódott "új zsírban" minél jobban eloszoljon a THC.
A teszt előtt ha reggel kell menj mintát adni, legalább 5órával a teszt előtt kelj fel hajnalban, mert ébredéskor a legmagasabb a metabolitok aránya a pisibe. Igyál sok folyadékot, hogy tovább higuljon, vegyél be komplex b vitamint, amitől sárga lesz a hugyod és nem átlátszó, és a teszt reggelén vegyél be 4-5 szén tablettát is ez is megköti a metabolitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!