1/6 anonim válasza:
A szomszédom, egy jó lelkű, de eléggé egyszerű emberke 25 éve ugyanannál a pesti pékségnél dolgozik mint pék, hipermarketeknek dolgoznak, 85eFt-ot keres.
botrány...
2/6 A kérdező kommentje:
hát ez az..én nem tanultam ki ezt a szakmát,csak kisegítöként dolgozom itt németországban de 1000-1100 eurot keresek.Most ledöbbentem.....
2012. jan. 22. 06:02
4/6 A kérdező kommentje:
mit tudom én...az attól függ hogy 1 euro épp hány forint...asszem most 300 ft felett van 1 euro,tehát 300,000 ft felett van
2012. jan. 23. 08:49
5/6 anonim válasza:
van 1 kis különbség M.O. és külföldön
6/6 anonim válasza:
Attól függ,hogy órabérben vagy avagy fixen.
A férjem Szabolcs megyében dolgozik órabérben van(500ft.)de nem 8 órát dolgozik.
Szóval 250-300 órát dolgozik 125-150000 ft-ért,amit zsebből fizetnek,s szerintem a pékségek 80%-a így fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!