Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önbizalom-növelési tippek?

Önbizalom-növelési tippek?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalom hiányos vagyok, nem a bátorságommal, meg ilyenekkel van a baj, hanem, hogy akaratom ellenére mások rólam alkotott véleménye befolyásol, és túl erősen, negatív irányba... próbáltam már nem foglalkozni vele, de nehéz, nem tudok mit tenni... már depresszióba is estem ettől. Jó lenne, ha kapnék tőletek egy-két olyan tippet, ami ezt nem csak felszínesen segít eltüntetni, hanem gyökerestül.

Köszi.

15/L

2012. jan. 20. 22:50
 1/3 A kérdező kommentje:

Egy olyan barátom szerint, akinek érzéke van ehhez, nekem alapból sincs, és ebből, mások rólam alkotott véleményéből próbálnám felépíteni, mert már másból nem tudom, de ez nem jön össze, csak még rosszabbul leszek...

Azt viszont sajnos már nem tudta elmagyarázni(nem is csodálom), mi kellene ehhez, hogy ez tényleg megváltozzon... nagyon szeretném, túl sok mindenben akadályoz, egy teher...

2012. jan. 20. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyökerestől az idő fogja eltüntetni:) Addig foglalkozz olyan dolgokkal amikben jó vagy, koncentrálj a jó tulajdonságaidra, sportolj(!), próbálj valami hobbiban, tevékenységben, és úgy általában sikeres lenni! Légy ápolt, és KEDVES, és vidám! Mindenki szeretni fog:)
2012. jan. 20. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Illetve, nem, nem kell, hogy mindenki szeressen! Pont ez a lényege! EZt kell tudatosítanod, mégha közhely is! Magadat szeresd, és meglátod hamarosan nem számít a mások negatívvéleménye. De ha bárki bánt, bölcs nyugalommal vedd számba az ő hiányosságait... meg fogsz nyugodni:)

Az első voltam:)

2012. jan. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!